Despre noi

               Intr-o lume confruntata cu o rata a criminalitatii atat de ridicata, sistemul de securitate nu mai reprezinta un lux ci o necesitate. Pentru ce aveti nevoie de un sistem de securitate? Sistemele de alarma si  supraveghere video reduc mult sansele unei patrunderi prin efractie. Ele sunt necesare nu doar pentru a proteja bunuri de valoare ci si impotriva actelor de vandalism dar in primul rand va protejeaza familia si pe dumneavoastra.
             Anansi SRL este specializata in comercializarea (prin magazin online sau la sediu) si  instalarea (la domiciliul beneficiarului) a unor astfel de sistem de securitate: sisteme de alarma antiefractie pentru case si apartament,  alarme antiefractie si antiincendiu pentru obiective industriale,  sisteme de supraveghere video, control acces,  interfonie, videointerfonie si automatizarilor pentru locuinte. Asiguram instalare si montaj  in Timisoara, Timis, Arad si Caras Severin.
              Firma dispune de un personal cu o  experienta de 15 ani in domeniu, personal care a participat la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarma pentru foarte multe locuinte, hale, sedii de birouri si banci.